STRAVIČNO, TEŠKA TRAGEDIJA: Bogdanova smrt je zavila Srbiju u crno, bio je pretalentovano dete
Foto: Profimedia

tuga do neba

STRAVIČNO, TEŠKA TRAGEDIJA: Bogdanova smrt je zavila Srbiju u crno, bio je pretalentovano dete

Neverica

Objavljeno:

Srbija je izgubila veliku sportsku nadu. Telo Bogdana Ilića (19), koji je auto sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka, izvučeno je iz vode posle nesreće koja se dogodila oko 22 sata na putu ka Rajkovoj pećini u Majdanpeku.

Neopisiva tragedija zadesila je nas grad i nas klub.Ugasen je jedan mladi zivot. Nas sampion koji je od osnivanja naseg...

Posted by Boks klub Miners on Tuesday, May 4, 2021

Vozilo koje je bilo iza njih je stalo, a vozač je uspeo iz vode da izvuče dvojicu mladića koji su bili u vozilu sa Bogdanom, koji je ostao zarobljen u vozilu i tako izgubio život.

Tragedija je potresla Majdanpek, ali i sportsku javnost u Srbiji, pošto je Bogdan Ilić bio velika bokserska i MMA nada.

Bogdan je inače osvajao i medalje na međunarodnim takmičenjima. Bio je drugi na prvenstvu Balkana, treći na državnom prevnstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA.

Bio je dečko za primer, veliki sportista i jedan od najboljih članova boks kluba "Miners", koji se oglasio saopštenjem posle velike tragedije.

- Neopisiva tragedija zadesila je naš grad i naš klub. Ugašen je jedan mladi život. Naš šampion koji je od osnivanja našeg kluba, još kao osnovac, počeo da hrabro ulazi u borilišta širom države doneo je svima ponos i sreću ređajući pobede i medalje. Reči utehe porodici za ovakvu bol, a i svima nama ne postoje. Bogdane, neka te anđeli čuvaju i neka ti Gospod otvori rajska vrata - piše u poruci kluba.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.