UFC RAT JE POČEO NA TVITERU: Da li je ovo uvertira pred NOVI SPEKTAKL!
Foto: EPA/Mario Ruiz

brutalno

UFC RAT JE POČEO NA TVITERU: Da li je ovo uvertira pred NOVI SPEKTAKL!

Dan nakon te borbe, Konor Mekgregor je objavio snimak na svom Tviter profilu u kom se navodi kako ga Kamaru Usman kopira

Objavljeno:

UFC 261 pred punom halom u Džeksonvilu na Floridi bio je spektakularan događaj na kom je Kamaru Usman nokautirao Horhea Masvidala i odbranio pojas velter kategorije.

Dan nakon te borbe, Konor Mekgregor je objavio snimak na svom Tviter profilu u kom se navodi kako ga Kamaru Usman kopira.

- Usman kopira moje udarce. Da li treba da se borim sa njim u jednom momentu? Moguće. Ne smeš da kopiraš moje reči i moje udarce i da za to ne dobiješ šamar. Volim velter kategoriju, uskoro će biti moja - rekao je Konor Mekgregor.

Usman je brzo odgovorio:

- Razlika je u tome što ja velteraše udarim i nokautiram, a ti u lakoj kategoriji to ne možeš. Ja završavam, tebe završavaju - rekao je Usman.

Konor mu nije ostao dužan.

- Smiri se, bubuljice.Ti, velika boginjo. Gledao si me kada sam se borio u velter kategoriji i borba mi je trajala 40 sekundi. Zašto si odložio borbu sa Burnsom? Šta se to desilo što javnost nije saznala pa si odložio već dogovorenu borbu? - upitao je Konor Megregor.

Stigao je novi odgovor Kamaru Usmana.

"Ponudio sam ti borbu i nestao si. Smiri se, ostani skroman. Već sam ti uzeo ponos, ne teraj me da ti uzmem i viski - rekao je Kamaru Usman.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.