NIJE USPEO DA SE OPORAVI: Preminuo Gojko Vučinić u 51. godini!
Foto: Profimedia

tragedija

NIJE USPEO DA SE OPORAVI: Preminuo Gojko Vučinić u 51. godini!

Njegovo plemenito srce, međutim, nije izdržalo

Objavljeno:

Još jedan smrtni slučaj je zadesio sportski svet, tačnije ovaj region.

Trener golmana u muškoj i ženskoj rukometnoj reprezentaciji Gojko Vučinić preminuo je u 51. godini u španskom Eibaru, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG).

Proslavljeni crnogorski čuvar mreže krajem prošle godine operisan je u Španiji zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ustanovljeni po povratku sa Evropskog prvenstva za rukometašice u Danskoj.

Od tada je vodio najvažniju životnu bitku, a „lavovi“ i „lavice“, kao i celokupna rukometna javnost, u više navrata slali su mu poruke podrške uz nadu da će uskoro ponovo biti pored terena kao neizostavni član stručnog štaba nacionalnog tima.

-.Njegovo plemenito srce, međutim, nije izdržalo... Kasno sinoć iz Eibara je stigla vest koja je rastužila rukometnu Crnu Goru. Uspomenu na njegovu dobrotu i veliko srce, posvećenost porodici, prijateljima i svim saradnicima, iskrenost u svim životnim situacijama i predanost u poslu, večno ćemo čuvati od zaborava. Rukometni savez Crne Gore upućuje najiskrenije saučešće porodici Vučinić - saopšteno je iz RSCG-a.

(Espreso/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.