PRIČALO SE DA ĆE JEDAN OD NAJBOLJIH VATERPOLISTA SVETA U NOVI BEOGRAD: Sada je pala odluka!
Foto: EPA Balazs Czagany

STIGAO ODGOVOR

PRIČALO SE DA ĆE JEDAN OD NAJBOLJIH VATERPOLISTA SVETA U NOVI BEOGRAD: Sada je pala odluka!

Ivović je odlučio da se zahvali na pozivu

Objavljeno:

Vaterpolo klub Novi Beograd izrazio je želju da u svoje redove dovede jednog od najboljih vaterpolista u Evropi, Aleksandra Ivovića.

Uzdanica reprezentacije Crne Gore ipak neće promeniti sredinu naredne sezone.

Prregovori sa čelnicima Novog Beograda bili su po njegovim rečima izuzetno korektni, ali je Ivović ipak odlučio da produžio ugovor sa Pro Rekom do 2023. godine.

- Imao sam više nego korektne razgovore sa Vujasinovićem i Šapićem, koristim priliku da im se zahvalim na tome što su me imali u planovima za stvaranje izuzetno kvalitetnog tima, ali sam u dogovoru sa porodicom doneo odluku da produžim ugovor sa Pro Rekom i još dve godine ostanem u Italiji - naglasio je Aleksandar Ivović za Sport Klub i dodao:

- Novom Beogradu želim da ostvari sve ciljeve i ambicije koje ima u periodu koji sledi, ali u Reku se osećam kao kod kuće, već dugo sam ovde, pa sam iz tih razloga odlučio da ne menjam sredinu. Okrećem se obavezama koje slede, okrećem se borbi za titulu prvaka Evrope, a sa nestrpljenje čekam Olimpijske igre u Japanu. Još jednom hvala Novom Beogradu na zaista korektnim pregovorima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.