DA NAPRAVIMO FABRIKU IGRAČA I VRATIMO ZVEZDU NA ŠAMPIONSKI PUT: Novi direktor želi da klub prvo ozdravi ekonomski!
Foto: okcrvenazvezda.com

ima plan

DA NAPRAVIMO FABRIKU IGRAČA I VRATIMO ZVEZDU NA ŠAMPIONSKI PUT: Novi direktor želi da klub prvo ozdravi ekonomski!

Zvezda je mnogo dala odbojci, stvorila je veliki broj reprezentativaca i pravo je vreme da počnemo da stvaramo nove asove - rekao je Rosić

Objavljeno:

Novi generalni direktor odbojkaškog kluba Crvena zvezda Nikola Rosić rekao je danas da je prvi cilj ekonomski oporavak, a zatim i stvaranje novih igrača i povratak na šampionski put. Na predlog Upravnog odbora odbojkaškog kluba Crvena zvezda, nekadašnji reprezentativac jednoglasno je izabran za novog generalnog direktora.

- Moja vizija što se tiče sporta i posla generalno, uvek je šampionska. Voleo bih da naš projekat traje i da Zvezdu vratimo na šampionski put. Prvi cilj je da klub ozdravimo ekonomski, postanemo stabilni, da prebrodimo finansijske probleme i da svaki zaposleni, svaki igrač, svako ko predstavlja Crvenu zvezdu shvati veličinu i težinu grba - rekao je Rosić za klupski sajt.

Nikola Rosić
foto: Dado Đilas

On je naveo da je potrebno kreirati pobednički mentalitet i šampionske ambicije, kako bi se vratio imidž Zvezdi i dodao da obavezuje velika tradicija kluba. On je zahvalio nadležnima na znatnim finansijskim sredstvima koje je klub dobio.

- Smatram da kroz godinu, dve, Zvezda može i mora da se bori za titule i osvaja titule. Mislim da uz dobar sistem rada, uz jaku omladinsku školu i sve što Beograd može da ponudi u tom uzrastu, kada je na zdravim nogama Zvezda postati ozbiljan konkurent. Oba naša kluba - ocenio je.

Rosić je dodao da će se svom snagom posvetiti omladinskoj školi, pošto je to baza i pokretač svakog vrhunskog kluba.

- Želimo da napravimo fabriku igrača, što je Crvena zvezda i bila. U osvajanju evropske titule ženske reprezentacije 2019. godine učestvovalo je sedam devojaka koje su bile deo Zvezdinog sistema. Zvezda je mnogo dala odbojci, stvorila je veliki broj reprezentativaca i pravo je vreme da počnemo da stvaramo nove asove - rekao je on.

Nekadašnji odbojkaš Partizana i Budvanske rivijere rekao je da želi da se "Zvezda vrati na mesto koje joj pripada" i da bude primer u mlađim kategorijama.

- Mislim da je jaka Zvezda potrebna svima. Jaka Zvezda koja stvara nove reprezentativce, asove. Za to su potrebni vreme, energija i organizacija, to je proces. Ali, ja imam plan u koji verujem, ljude oko sebe u koje verujem. U Upravnom odboru je grupa jako uspešnih ljudi, uspešnih privrednika. Moji prijatelji i poslovni partneri bez kojih ovaj projekat ne bi mogao da funkcioniše. Povezuju nas i velika želja da sa Zvezdom napravimo uspeh - naveo je on.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.