SVE VEĆI PROBLEM ZA ZVEZDU NFL-a, AMERIKA U ŠOKU: 21 žena ga tuži za seksualni napad, većina su maserke!
Foto: EPA/Larry W Smith

skandal

SVE VEĆI PROBLEM ZA ZVEZDU NFL-a, AMERIKA U ŠOKU: 21 žena ga tuži za seksualni napad, većina su maserke!

Votson i njegov tim uporno negiraju optužbe

Objavljeno:

Fudbaleri iz NFL-a su neretko u centru skandala, od vožnje u pijanom stanju ili pod uticajem narkotika, ali i do nasilnih ispada.

Jedan od najboljih kvoterbekova lige, igrač Hjuston Teksansa Dešon Votson (25) optužen je za seksualni napad na više žena od kojih većina rade kao terapeuti za masažu.

Policija je potvrdila otvaranje kriminalističke istrage protiv Votsona, naglasivši kako "neće davati nikakve dalje komentare tokom postupka".

- Jedna žena je podnela tužbu policijskoj upravi u Hjustonu u vezi s Dešonom Votsonom - navodi se u saopštenju.

Dešon Votson
foto: Profimedia

Ovo je najnoviji u nizu kvoterbekovih problema. Naime, vođa Hjustonovog napada se na okružnom sudu Heris Kaunti u Teksasu trenutno suočava sa čak 21 građanskom parnicom zbog seksualnih napada i neprimerenog ponašanja.

Votson, kog smatraju jednim od četiri najbolja organizatora igre u NFL-u, od početka je odlučno negirao ove optužbe, uveravajući "da se nikada niti s jednom ženom nije ponašao drugačije nego s najvećim poštovanjem".

Njegov advokat Rasti Hardin rekao je da su istražitelji pronašli "čvrste dokaze" kako je jedna od optužbi bila lažna, dodajući da "dovodi u pitanje legitimnost i ostalih slučajeva". Ranije ove nedelje, Votsonov pravni tim objavio je svedočenja 18 žena koje su proteklih pet godina više od 130 puta radile s njim i nikada se nisu žalile na njegovo neprimereno ponašanje.

- Sve su rekle da im Dešon nikada nije bio neugodan ili je zahtevao bilo šta izvan profesionalne masaže - rekle su.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.