MAJK SE NIJE POVUKAO! Biće borbe Tajson - Holifild, "Gvozdeni" sam poslao jasnu poruku!
Foto: Printscreen/Twitter/@MichaelBensonn

e, to je "prava stvar"

MAJK SE NIJE POVUKAO! Biće borbe Tajson - Holifild, "Gvozdeni" sam poslao jasnu poruku!

I, slušajte, biću uspešan 29. maja - poručio je Tajson

Objavljeno:

Majk Tajson je poslao poruku svim ljubiteljima boksa da će borbe između njega i Ivandera Holifilda ipak biti, i to kako je prvobitno najavljeno, 29. maja.

Danas su iz tabora Holifilda stigle vesti da od borbe nema ništa jer su Tajsonovi ljudi odbili sve ponude. Ipak, "Gvozdeni Majk" ih je brzo demantovao.

- Samo želim da svi znaju, borba sa Holifildom i dalje stoji. On je skroman čovek, znam to. I on je Božji čovek, ali i ja sam Božji čovek. I, slušajte, biću uspešan 29. maja - poručio je Tajson.

Holifild i Tajson su imali dve legendarne borbe. Najpre je Ivander 1996. iako potcenjivan od stručnjaka i samog Tajsona uoči borbe, izdržao njegov početni nalet, u potpunosti ga neutralisao, držao na distanci svojim dužim rukama i postepeno umarao i nadjačao. Baš kako je Ivanderov trener najavljivao.

Majk Tajson, Ivander Holifild
foto: Profimedia

Besni Majk je najavljivao revanš 1997. ali kada je sve ponovo išlo po istom receptu, frustrirani Tajson je odgrizao parče uha Holifildu! Skandalozni potez je potpuno obeležio borbu koju je, naravno, odlukom sudija dobio Holifild.

Poslednji pokušaj Tajsona da prigrabi prestižne pojaseve prošao je još neslavnije jer ga je Lenoks Luis 2002. prosto prebio i nokautirao u osmoj rundi.

"Dinamit Majk" je bio silovit protiv mnogih, ali protiv ovakvih giganata prosto nije imao šanse.

Otkako su prošle godine Holfild (58) i Tajson (54) ponovo počeli da treniraju povela se priča o njihovoj trećoj rundi i ona je odmah privukla mnogo pažnje.

Iako prilično stari, milioni su ih očigledno privukli da još jednom ukrste rukavice...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.