SRBIN BEZ DANA PRIPREMA ULETEO UMESTO SENEGALSKE ZVERI NA DAN BORBE: I izgubio greškom sudije od čuvenog Poljaka!
Foto: Printscreen/Twitter/@KSW_MMA

kakva hrabrost

SRBIN BEZ DANA PRIPREMA ULETEO UMESTO SENEGALSKE ZVERI NA DAN BORBE: I izgubio greškom sudije od čuvenog Poljaka!

Trebalo bi istaći i da Milanović više radi kao trener, a retko se bori

Objavljeno: 15:58h

Pisali smo o velikoj pobedi Darka Stošića koji se vratio u oktagon posle loše epizode u UFC-u i pokazao kakav je borac tako što je zatapacirao protivnika na svom debiju u najjačoj evropskoj MMA organizaciji KSW, ali nije on jedini Srbin koji je nastupio na ovom događaju.

Naime, kao zamena u poslednji čas za glavnu borbu večeri uleteo je naš poznati, pre svega trener rvanja, ali i borac Nikola Milanović koji je nažalost poražen od čuvenog Marijuša Pudžianovskog i to greškom sudija.

Naime, Milanović je na početku borbe krenuo u obaranje, a Pudzjanovski se levom rukom uhvatio za ogradu, što je zabranjeno po pravilima.

To hvatanje ograde je moglo jasno i da se čuje i vidi, ali sudija "nije", te je već sledećeg momenta Milanović bio u podređenom položaju.

Poljak je to iskoristio, zadao Milanoviću seriju udaraca i tek tada se oglasio sudija, prekinuvši borbu, a potom dodelio pobedu Pudžianovskom tehničkim nokautom.

Ipak, treba biti ponosan na Milanovića koji je bukvalno na dan održavanja borbe uleteo kao zamena zato što je Pudžanovski trebalo da se bori protiv zveri iz Senegala Serinja Usmanea Dije koji je iznenada zadobio akutnu upalu slepog creva i morao na hitnu operaciju.

To już dziś! KSW 59 PPV dostępne na KSWTV.

Posted by KSW on Субота, 20. март 2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.