NOVE CRNE VESTI: Umro Srba Nikolić
Foto: Profimedia

tužna vest

NOVE CRNE VESTI: Umro Srba Nikolić

Kako saznajemo od Srbinog sina Danijela, njegov otac je preminuo od upale pluća u paraćinskoj bolnici trećeg dana nakon prijema

Objavljeno: 19:04h

Danas je u Opštoj bolnici u Paraćinu na kovid-odeljenju preminuo Srba Nikolić, višedecenijski sportski radnik, dugogodišnji trener i predsednik Atletskog kluba "SFS Borac", sportski entuzijasta koji je decenijama učio mlade da trče i vode aktivan sportski život jer je to preduslov za zdravlje.

U javnosti Srbu su svi poznavali kao Srbu Trkača, čoveka koji je izuzetno mnogo uradio za sport Paraćina i šire.

Iako u poznim godinama (75), nije prekinuo sa aktivnostima u klubu, a darivao mu je i sina-naslednika, sadašnjeg trenera Danijela Nikolića, koji je nastavio očevim stopama.

O ovom sportskom pregaocu pre desetak godina su i "Novosti" pisale kao o čoveku čeličnog zdravlja, metalcu "Srpske fabrike stakla" koji je otišao u penziju a da se nikada u životu nije razboleo, nije imao čak ni kijavicu.

- Ne znam šta je karton u Domu zdravlja. Bio sam par puta kod lekara, ali samo da uzmem bolovanje dva-tri dana da bih imao vremena da organizujem trku – izjavio je tada, za "Novosti", ovaj izuzetno vitalni Paraćinac, koji je za dugovečnost preporučivao pravilnu ishranu, sport i druženje.

Kako saznajemo od Srbinog sina Danijela, njegov otac je preminuo od upale pluća u paraćinskoj bolnici trećeg dana nakon prijema.

- Iako mu je nakon testiranja nalaz na virus korona bio negativan, imao je upalu pluća, pa je lečen i umro kao kovid-pacijent. Sahrana će se obaviti u subotu, 13. marta u 14 sati – rekao je mlađi Nikolić.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.