RAĐEN PONOSAN NA SVOJE MEZIMICE: Baš sam slab na ćerke, obe su vredne i dobre u školi!
Foto: Dragana Udovičić

Imaju talenat i za sport

RAĐEN PONOSAN NA SVOJE MEZIMICE: Baš sam slab na ćerke, obe su vredne i dobre u školi!

Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula

Objavljeno:

Naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen danas je na televiziji K1 kazao da je veoma ponosan na svoje ćerke i da mlađa pokazuje veliki talenat za sport.

- Moram da priznam da sam baš slab na ćerke – kazao je Rađen u emisiji „Kec na jedanaest“.

– Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula.

Nikola Rađen
foto: Dado Đilas

Rađen je do situacije sa koronom bio veoma aktivan u kampovima za mališane i nada se da će kada cela ova situacija prođe ponovo uživati u radu sa decom.

- Mnogo volim da radim sa decom i smatram da vrhunski sportisti imaju obavezu da mlađima prenesu svoje znanje. Da animiraju najmlađe da počnu da se bave sportom – rekao je Rađen na K1.

Poznati sportista otkrio je i da je u narednih godinu i po dana ugovorom vezan za Crvenu Zvezdu i da se nada da će kruna njegove sjajne karijere biti baš u ovom timu.

- Želim da se kako treba oprostim od sporta, kako dolikuje, i nadam se da će to biti uz titulu. Nakon toga, videćemo... Da li ću ponovo ići u Grčku ili ću ostati u Beogradu – rekao je poznati vaterpolista.

(Espreso/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.