Uhapšeni Hrvati koji su napali mlade vaterpoliste Partizana! Ima i maloletnika!
Foto: Reuters

privedeni pravdi

Uhapšeni Hrvati koji su napali mlade vaterpoliste Partizana! Ima i maloletnika!

Osumnjičeni maloletnik je zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima te su osumnjičeni zajedno sa još dve za sada nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po celom telu, a zatim pobegli prema Ulici biskupa Galjufa
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti su pre šest dana u Zagrebu tokom učešća na turninu "Mali Medo".

- Petorica igrača su uz moju dozvolu posle večere izašli u grad do "Mekdonaldsa". Pri povratku u hotel, koji se poput restorana, nalazi u centru grada, presrela ih je grupa navijača Dinama. Naši vaterpolisti se ni po čemu nisu eksponirali, nisu reagovali. Očigledno je da su ih navijači prepoznali jer je jedan od njih nosio majicu Partizana - rekao je po povratku u Beograd Zoran Bratuša, inače docent na Fakultetu za sport i fizičku kulturu, sa titulom doktora.

Majstore, kapa dole: Kako je jedan Hrvat spasao srpsku decu u Zagrebu!

Policija u Zagrebu privela je trojicu napadača na kriminalističko istraživanje, jednog maloletnika i dvojicu 24-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kazneno delo telesne povrede u vezi zločina iz mržnje na štetu dvojice maloletnih srpskih državljana.

Tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u četvrtak, 8. septembra ove godine, oko 21.50 sati, oštećenima koji su bili u društvu još trojice maloletnika, (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba Partizan iz Beograda), u Vlaškoj ulici prišli osumnjičeni i kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu počeli ih vređati, a potom ih i fizički napali.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.