NEMAŠ POJMA KOLIKI SAM JA TVOJ OBOŽAVALAC! Medić posle borbe oduševio svog idola i američke komentatore! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter@espnmma

srećan kao dete

NEMAŠ POJMA KOLIKI SAM JA TVOJ OBOŽAVALAC! Medić posle borbe oduševio svog idola i američke komentatore! (VIDEO)

"Doktor" je bio srećniji što je pričao s Roganom nego zbog same pobede

Objavljeno:

Pucao je od uzbuđenja nakon prve velike pobede u UFC karijeri Uroš "Doktor" Medić. Ali čini se ne tolik ozbog same pobede koliko što je dobio priliku da razgovara sa čovekom čiji je, očigledno, baš veliki fan.

U pitanju je komičar, podkester i MMA komentator, Džo Rogan. On je ubrzo nakon Medićevog dominatnog trijumfa nad Alonom Kruzom intervjuisao pobednika video putem.

Rekao je da je Srbin bio tako samouveren i u elementu kao da je rođen za ovo. Presrećni Medić, ogrnut srpskom zastavom, sigurno ga je prijatno iznenadio odgovorom koji je najmanje bio vezan za samu borbu.

- Hej, Džo, apsolutno mi je zadovoljstvo što stojim ovde i pričam s tobom. NEMAŠ POJMA koliki sam ja tvoj obožavalac! - u dahu je rekao "Doktor" pa nastavio:

- Hvala ti za moj nastup - nakratko se zbunio - i... ne znam, pun sam emocija trenutno, ovo je ludo. Mislim, vi ljudi viđate borce stalno kako gube glavu kad uđu u borbu.

Rogan je na kraju čestitao Mediću, poručio mu da uživa u pobedi, kao i da je on sad njegov fan, a srpski borac je za kraj poslao Roganovu poruku sa podkesta:

- Trening danju, podkest Džoa Rogana noću, ceo dan, dušo! Sredimo ih! - na oduševljenje svih u prenosu i naravno, samog Rogana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.