Odgovor američkih sportista ruskim hakerima: Sve što koristimo je dozvoljeno! (FOTO)
Foto: Reuters

uvek nađu opravdanje

Odgovor američkih sportista ruskim hakerima: Sve što koristimo je dozvoljeno! (FOTO)

Hakerska grupa je upala u kompjutere Svetske antidoping agencije i objavila podatke o tome da se poznati američki sportisti dopinguju
Objavljeno:

Ruska hakerska grupa "Elegantni medvedi" napravila je pravu pometnju kada je objavila podatke o navodnom dopingu američkih sportista na Olimpijskim igra u Riju.

Naime, ova hakerska grupa je upala u kompjutere Svetske antidoping agencije i objavila podatke o tome da se poznati američki sportisti dopinguju.

Među njima se između ostalog nalaze i Serena i Venus Vilijams, kao i gimnastičarka Simon Bajls, koja je reagovala porukom na svom Tviter profilu, u kojoj je napisala da uzima lekove koji još pomažu da kontroliše svoj hiperkinetički poremećaj (ADHD).

- Imam ADHD i uzimam lekove za to još otkako sam bila mala. Molim vas, shvatite, ja sam za čist sport, oduvek sam poštovala pravila i radiću to i dalje jer je fer-plej važan za sport i mene samu. Imati ADHD-a i uzimati adekvatne lekove ne treba da bude nešto zbog čega bi se ljudi stideli ili nešto što bih se plašila da priznam drugima - napisala je Bajls.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.