POZNATA GOLFERKA PRIZNALA DA JE VARALA! Majka me uhvatila i svašta mi rekla, jedva mi je oprostila!
Foto: printscreen/instagram/_paige.renee

Da li bi joj vi oprostili

POZNATA GOLFERKA PRIZNALA DA JE VARALA! Majka me uhvatila i svašta mi rekla, jedva mi je oprostila!

Jednom sam varala i naučila lekciju na vrlo težak način

Objavljeno:

Poznata američka golferka Pejdž Spiranjak je ispričala da je majka uhvatila kako vara u golfu zbog čega joj je skoro zabranila da igra.

- Jednom sam varala i naučila lekciju na vrlo težak način. Bio je to jedan od mojih prvih turnira, a na kraju je loptica završila u vodi. Ispustila sam drugu lopticu i rekla da sam ju pronašla - objasnila je i dodala: - Izigrala sam ih, a mama koja mi je pakirala torbu za golf prethodne noći je primetila da jedna loptica fali. Ona je jako draga, ali isto tako i zastrašujuća. Ne želite joj se zameriti. Tada mi je uputila pogled i rekla da ako se to ikada ponovi nikad više neću igrati golf.

Tokom godina su je nazivali brojnim pogrdnim imenima zbog njenog stila života, no ne obazire se na to. Pejdž je uspešna u svojoj karijeri te je na račun izgleda uspela sklopiti brojne sponzorske ugovore, a kaže da je nije sram sve to iskoristiti.

Spiranjak na redovnoj bazi govori o 'cyberbullyingu', ali i tome kako od korisnika Instagrama dobija pretnje smrću.

Ona koristi svoj profil kako bi delila savete o igranju golfa, a jednom je prilikom izrazila svoje mišljenje o korišćenju kolica na golf terenima zbog čega su joj pristigle pretnje smrću.

Spiranjak se udala za ličnog trenera Stiva Tinoka 2018. godine, a upravo je on njena najveća podrška.

- Upoznala sam ga na početku karijere, pa smo kroz sve ovo prošli zajedno.Razume me i zna da je ovo posao za mene - rekla je Spiranac i dodala da bi joj suprug verovatno savetovao:

- Hej, pokaži malo više dekoltea...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.