VATERPOLISTI ZAJEDNO SA AMERIKANCIMA! Savić: Mogli bi da nam uzvratite gostoprimstvo, recimo, na Havajima!
Foto: EPA/Marko Metlaš

sa udovičićima

VATERPOLISTI ZAJEDNO SA AMERIKANCIMA! Savić: Mogli bi da nam uzvratite gostoprimstvo, recimo, na Havajima!

Srpski i američki tim treniraju već nekoliko dana na Dorćolu

Objavljeno:

- Zajednički treninzi sa Amerikancima su postali tradicija, naša saradnja sa ekipom Dejana Udovičića traje već četiri ili pet godina i nadam se da će nam uskoro uzvratiti gostoprimstvo, recimo na Havajima - u svom prepoznatljivom stilu rekao je selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić.

Srpski i američki tim treniraju već nekoliko dana na Dorćolu, a danas su ih posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i američki ambasador Entoni Godfri.

- Hvala na poseti ministru i ambasadoru. Posle korone i svega, mislim da su Amerikanci pre svega skupili hrabrost i pokazali izuzetnu želju da treniraju sa nama. Ta saradnja će da se nastavi u junu, kad krenu one prave pripreme za Olimpijske igre, a nadam se da će gostoprimstvo da vrate, recimo na Havajima - rekao je Savić novinarima na Dorćolu.

Selektor Amerikanaca i nekadašnji strateg Srbije Dejan Udovičić takođe se zahvalio ministru Udovičiću i ambasadoru Godfriju na poseti.

- Posebno hvala selektoru Srbije Dejanu Saviću i Vaterpolo savezu na dobrodošlici. Ovi treninzi su sjajni za nas, treća je nedelja da smo u Evropi, bili smo u Grčkoj, pa u Crnoj Gori, posle idemo za Hrtvatsku i Italiju. Nadam se da ćemo posle ovog rada izaći spremniji i još bolji - istakao je Udovičić.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.