SLOVENAČKI MMA BORAC DOBIO BATINE OD RUSA PA TRAŽIO JOŠ! Hrvat mu poručio: Vrati se da čuvaš ovce, čobane! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/@JHagholm1

skandal

SLOVENAČKI MMA BORAC DOBIO BATINE OD RUSA PA TRAŽIO JOŠ! Hrvat mu poručio: Vrati se da čuvaš ovce, čobane! (VIDEO)

Nezapamćen incident u KSW organizaciji

Objavljeno:

Slovenački MMA borac Uroš Jurišić debitovao je u prestižnim "KSW" borbama kao neporaženi borac, ali takvog rivala imao je i nasuprot sebe u vidu Rusa Šamila Musajeva.

Ispostavilo se da Jurišić (još) nije spreman za ovaj nivo jer ga je Musajev itekako nadjačao pa je nakon tri runde proglašen pobednikom od strane sudija.

Međutim, dok je trajala ceremonija proglašenja, Musajev i Jurišić su prišli jedan drugom i kad su svi očekivali pozdrav posle borbe, oni su razmenili nekoliko grubih reči, a onda je Rus uhvatio Slovenca, podigao ga u vazduh pa oborio na pod i krenuo da bombarduje udarcima!

Musajeva sigurno čeka kazna za nezapamćeni nesportski potez, a možda je dobije i Jurišić jer se na snimku vidi kako je on nešto dobacivao Rusu.

Celu situaciju je prokomentarisao šampion KSW organizacije, hrvatski MMA borac Roberto Soldić koji je kao krivca označio Jurišića.

- Gledam snimak i po svemu vidim da je kriv mali Slovenac koji je započeo naguravanje jer nije mogao da primi poraz, a njegov tim je jadan jer su tvrdili da su oni bili napadnuti. Uvek sam se pitao što radi ovaj Slovenac u najboljoj EU organizaciji. Priča da nemam srce šampiona i da sam pobegao kategoriju više od njega, a nijednu borbu nije imao protiv protivnika sa pozitivnim skorom. Sve u svemu, on nije ta liga, što sam i pre govorio, i sramoti KSW. Vrati se da čuavaš ovce, čobane obični - napisao je Soldić na driuštvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.