PRAVI REZULTAT RADA ĐERONE VIDEĆE SE NA EP! Veselin Vujović uporedio odnos rukometaša i selektora sa brakom!
Veselin Vujović, Foto: EPA/Antonio Bat

puno poverenje u Francuza

PRAVI REZULTAT RADA ĐERONE VIDEĆE SE NA EP! Veselin Vujović uporedio odnos rukometaša i selektora sa brakom!

Veselin Vujović uveren je da vlada dobra atmosfera u reprezentaciji Srbije i pohvalio rad Tonija Đerone

Objavljeno:

Srbija je ponovo počela da igra dobar rukomet, pod vođstvom Tonija Đerone, a dobrim rezultatima na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ponovo se vraća nada da ćemo gledati naše rukometaše na velikom takmičenju.

Pamti se izjava Veselina Vujovića da njihovo poznanstvo datira još iz Barselone, kada je Đerona bio statističar.

- Izgledalo je fenomenalno. Iznenađen sam igrom protiv Francuske u oba meča, bilo je neverovatno. Kada imate čoveka koji priča drugi jezik, za razliku od našeg u situaciji kada igrači ćute, posle šturih saveta onda se oni međusobno dogovore "Ja ću tebi, ti ćeš meni" ne razmišljajući da li će im selektor zameriti zbog izmišljanja. Kada se to odigra na terenu, trener prihvata to kao svoje, baš ga briga za drugi dogovor. Rezultat trpi sve - ocenio je Vujović.

Ipak, trener banjalučkog Borca ističe da bi ne treba biti u euforiji i da će se pravi rezultati videti tek naredne godine na Evropskom prvenstvu koje se igra u Mađarskoj i Slovačkoj.

- Ne smemo da stvaramo euforiju. Kada odemo na EP videće se pravi rezultat Đerone, srce i hrabrost naših igrača i kvalitet. Kao u svakoj vezi, sve u početku funkcioniše fenomenalno. Rezultat je ispratio sve, ali kada se duže živi u braku onda se dešavaju problemi. Ovaj hrče, onaj nije spustio dasku na wc šolju, frka, svađa... Sačekaćemo pa da vidimo - upozorava Vujović.

Trofejni rukometaš prenosi i izjave rukometaša koji su istakli da im nikada nije bilo bolje kao što je trenutno, pod vođstvom Đerone.

- To znači da se poslednjih 10 godina dešavalo sve i svašta. Saberite ko su bili selektori, pa neka ti ljudi snose odgovornost za to. Reprezentativci da izjave tako nešto neko mora da se počeše po glavi i zapita "Šta sam radio kao selektor?" - zaključio je Veselin Vujović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.