JEZIVE SCENE U KUĆI MMA BORCA, OBLIVEN KRVLJU SLAVI: Pomozite ovom čoveku! Potpuno je izgubio razum! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@thewoo205

užasno

JEZIVE SCENE U KUĆI MMA BORCA, OBLIVEN KRVLJU SLAVI: Pomozite ovom čoveku! Potpuno je izgubio razum! (VIDEO)

Očigledno je da nešto nije u redu s njim i to kao posledica silnih udaraca i batina koje je dobijao u oktagonu

Objavljeno: 10:03h

MMA borac Majk Peri ima velikih psihičkih problema i neophodna mu je stručna pomoć lekara, to je i više nego jasno nakon svih ispada koje je imao, što javno, što privatno.

Brojni borci usled brojnih udaraca u glavu, teških povreda i potresa mozgova oboljevaju od brojnih bolesti koje se manifestuju što psihički, što fizički, a jedan od njih je svakako i Peri, a njegov poslednji eksces naterao je celokupnu javnost da apeluje na čelnike UFC-a da mu se obezbedi medicinska pomoć.

Ovaj 29-godišnjak objavio je video na Instagramu u kojem se vidi razbijeno staklo i on kako leži u lokvi krvi. Dok krvari stigao je da napiše poruku na Tviteru:

- Šta god da uradim nikad nije dovoljno. Zato sam prešao na dela. Srećan sam što sam prolio vlastitu krv - napisao je Peri.

Fanovi traže da mu se pomogne i da UFC reaguje u ovom slučaju kako ne bi napravio neku novu glupost i počinio još neku veću štetu, pa ko zna i tragediju. Organizacija je još pre određenog vremena odlučila da mu neće organizovati mečeve dok ne dobije adekvatnu pomoć.

Nedavno je iz čista mira nokautirao starijeg čovjeka u restoranu i očigledno da sa njim nešto nije u redu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.