DEČKO JE ZAVISNIK OD KORONA ŽURKI: Zvezda ekipe dobila otkaz, jer se provodi bez maske po noćnim klubovima!
Foto: EPA/ERIK S. LESSER

da bar nije platio kaznu...

DEČKO JE ZAVISNIK OD KORONA ŽURKI: Zvezda ekipe dobila otkaz, jer se provodi bez maske po noćnim klubovima!

Mladi fudbaler je bio velika nada Vašingtona otkako je izabran kao pik prve runde drafta 2019.

Objavljeno:

Vašington fudbalski tim, kako se ove sezone zvanično zove franšiza (morali su da odbace nadimak "Crvenokošci" jer je potencijalno vređao potomke indijanskih domorodaca), otpustio je svog prvog kvoterbeka Dvejna Heskinsa.

Mladi fudbaler je bio velika nada Vašingtona otkako je izabran kao pik prve runde drafta 2019. U prva četiri meča sezone je bio starter a onda ga je zamenio Kajl Alen.

- Održali smo sastanak sa Dvejnom i obavestili smo ga o raskidu saradnje. Rekao sam mu da verujem da je u obostranom interesu da se raziđemo. Želimo da mu se zahvalimo na doprinosu koji je dao timu za ove dve godine i želimo mu sve najbolje u budućnosti - rekao je trener Ron Rivera, prenosi Sportklub.

Vašington Redskins, Vašington fudbalski tim, Arizona Kardinals
foto: EPA / Roy Dabner

Očigledno je tim definitivnu odluku o ovom koraku doneo nakon što je pre samo nedelju dana Heskins po drugi put ove sezone dobio kaznu za kršenje kovid protokola.

Nakon što je bez maske prisustvovao jednoj zabavi klub ga je kaznio sa 40.000 dolara što je najveća kazna koju je neki igrač platio za kršenje pomenutog protokola.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.