NAJVAŽNIJE ODLUKE: Održana je onlajn sednica UO Sprskog atletskog saveza!
Foto: Beta

atletičari

NAJVAŽNIJE ODLUKE: Održana je onlajn sednica UO Sprskog atletskog saveza!

Pomoći atletskim klubovima i članovima SAS svakako je jedna od odluka

Objavljeno:

Ovogodišnji Upravni odbor Srpskog atletskog saveza, zbog situacije sa virusom COVID-19, održan je "online", a pored usvajanja budžeta za 2021. godinu jedna od glavnih odluka koja je doneta bila je uvođenje jedinstvenog centra za registraciju i preregistraciju atletičara i atletičarki SAS-a.

Usvojen je Kalendar takmičenja za narednu godinu kao i Program i kriterijumi za nastup na međunarodnim takmičenjima i sastav reprezentativnih selekcija.

SAS je promenio i svoje sedište, pa je umesto adrese Strahinjića Bana 73 a, nova adresa Bulevar Oslobodjenja 54 (Atletska dvorana). Upravni odbor je usvojio i odluku o pomoći atletskim klubovima i članovima SAS.

- Uspeli smo da privedemo kraju jednu tešku godinu koja je iza nas. U narednoj godini čeka nas mnogo takmičenja, pre svega Olimpijske igre, ali i Evropsko prvenstvo u dvorani, kao i dva juniorska evropska prvenstva i jedno svetsko prvenstvo. Verujem da ćemo 2021. godinu provesti u mnogo lepšem i boljem raspoloženju za razliku od 2020. Svima želim srećne novogodišnje i božićne praznike - zaključio je direktor SAS, Slobodan Branković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.