PARTIZAN AKTIVIRAO TRANSFER BOMBU: Došao je čovek koji je osvojio sve što se može osvojiti!
Foto: Beta/Branislav Božić

veliki potpis

PARTIZAN AKTIVIRAO TRANSFER BOMBU: Došao je čovek koji je osvojio sve što se može osvojiti!

Nema sumnje da njegovim dolaskom rastu i šanse za opstanak u Regionalnoj ligi

Objavljeno: 08:56h

Snažna bomba u svetu vaterpola je odjeknula! Partizan je vratio kući jednog od najtrofejnijih srpskih vaterpolista i čoveka koji je osvojio sve sa reprezentacijom Srbije. Stefan Mitrović posle 7 godina ponovo će nositi crno-belu kapicu.

"Sportski žurnal" javlja da je iskusni srpski reprezentativac odlučio da se vrati u Beograd i priključi klubu sa Banjice usled prekida vaterpolo sezone u Grčkoj.

On je letos napustio Olimpijakos i prešao u gradskog rivala, Apolon, međutim, prvenstvo u Grčkoj je prekinuto zbog pandemije koronavirusa, a njegov klub je ispao već u grupnoj fazi Kupa Evrope, tako da praktično nema nikakvih utakmica i obaveza.

Stefan Mitrović, Miloš Ćuk
foto: Dado Đilas

Zato je 32-godišnji Mitrović rešio da se vrati u matični klub i već u januaru će debitovati protiv Primorja u Regionalnoj ligi. Predstojeće mečeve, one koji crno-bele do kraja ove godine očekuju na finalnom turniru Kupa Srbije, ipak će morati da propusti.

Kako se može čuti, Partizan u zimskom prelaznom roku planira da pored Mitrovića dovede još barem jedno pojačanje kako bi se eventualno umešao u borbu za titulu prvaka države.

Iskusni 32-godišnji vaterpolista karijeru je započeo u Partizanu. Za crno-bele je debitovao sa 18. godina, da bi se potom 2013. preselio u Mađarsku, gde je nastupao prvo za Solnok tri sezone, a onda isto toliko i u Ferencvarošu. Usledila je selidba u Olimpijakos, ubrzo i u Apolon.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.