Karakašević potpuno otvoreno: Dok god me pljuju, znači da vredim! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Petar Lazović

Espreso intervju nedelje

Karakašević potpuno otvoreno: Dok god me pljuju, znači da vredim! (FOTO) (VIDEO)

Ove nedelje gost Espresa bio je proslavljeni srpski stonoteniser i čovek koji je tokom Olimpijskih igara prikupio ogromnu pažnju srpske javnosti
Objavljeno: 15:27h
foto: Petar Lazović

A onda, rekao je nešto što smo znali da jednom mora da se desi. Gotovo je.

- Odlučio sam definitivno. Posle ovog Evropskog prvenstva u aprilu neću više igrati za reprezentaciju. Ja vidim da sam ja ovde najveći teret, pa ću da olakšam svima u stonom tenisu. Stalno se nešto zbog mene dešava, da ne znam šta... Situacija u stonom tenisu je kriminalna. Ja ne smem da kažem kako se naša juniorska reprezentacija trenirala na pripremama za veliko takmičenje.

Pošto smo sa Karakaševićem bukvalno deset sati mogli da diskutujemo o svemu, odlučili smo da mu postavimo i neka pitanja o kojima se retko pričalo, a graniče se sa sportskim bajkama.

foto: Petar Lazović

Npr, prva medalja na Evropskom prvenstvu u miks dublu, za koji su i on, i njegov otac, takođe poznati stonoteniser, smatrali da nije pravi izazov. Uzeo ju je tako što uopšte nije planirao da igra u toj konkurenciji, a ponuđeno mu je da se takmiči sa Litvankom, čije ime ne umemo da transkribujemo. Sa njom je osvojio četiri zlata, bez prethodnog dana treninga!

- Ma da, bre. Ja sam se spremao za pojedinačno prvenstvo, u miks dublu nisam ni hteo da se takmičim. Majka te devojke, koja je trener, došla je i pitala da li Grujić (naš drugi igrač prim.aut.) može da igra sa njom. On je bio zauzet, pa je moj trener preporučio mene, i tako je sve počelo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.