Karakašević potpuno otvoreno: Dok god me pljuju, znači da vredim! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Petar Lazović

Espreso intervju nedelje

Karakašević potpuno otvoreno: Dok god me pljuju, znači da vredim! (FOTO) (VIDEO)

Ove nedelje gost Espresa bio je proslavljeni srpski stonoteniser i čovek koji je tokom Olimpijskih igara prikupio ogromnu pažnju srpske javnosti
Objavljeno: 15:27h

Kada se kaže stoni tenis u Srbiji, prvo što padne na pamet je jedno ime - Aleksandar Karakašević.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čovek koji je oduvek važio za prvi reket naše zemlje, kako se god ona zvala, ali je, isto tako, bio i prvi boem među sportistima. Uvek je uspevao da uskladi Gardoš i sto, a kafansku lucidnost oduvek je koristio kako bi protivnicima pomućivao razume. Kako protivnicima, tako i javnosti.

ESPRESO TVITER Karakašević bez dlake na jeziku: Šta sam ja dobio od Srbije, a šta sam joj dao? (VIDEO)

Karakašević poludeo: Muka mi je od svega, eksplodiraću ako još jednom čujem reč - veteran!

Sada, vratio se sa petih Olimpijskih igara u karijeri! A njegovo učešće i boravak u Rio de Žaneiru su izazvali veliku pažnju javnosti, pre svega zbog negativnih komentara upućivanih na njegov račun, ali i njegovih odgovora koji nisu bili ništa blaži.

Paraziti u Riju koštaju Srbiju 5.000 evra, nije problem Karakašević! Tvit koji je zapalio Srbiju! (FOTO)

foto: Petar Lazović

Upravo zbog toga je i Espreso smatrao da mora pozvati u goste sada već legendu srpskog stonog tenisa, koji je uvek otvoreno i bez dlake na jeziku govorio o svemu i svima u lice.

Karakašević ponovo opleo po svim zlim jezicima i poreskim obveznicima!

Karakaševićev najveći uspeh na Igrama u karijeri, bilo mu je četvrtfinale, ali, ovaj sport je specifičan u odnosu na ostale. Naturalizovani igrači su svakodnevnica...

- Uvek je teško igrati te prve partije na Olimpijskim igrama, jer baš nisam znao svog protivnika. Očekivao sam potpuno drugog Kineza, jer sam pre par meseci na Svetskom prvenstvu igrao protiv Australije, gde on nema pravo da nastupa. Nema pravo da igra na Svetskim, ali ima na Olimpijskim igrama. To postoji samo u stonom tenisu. Ima takvih situacija i u Nemačkoj, na primer. To je stvarno užasan sistem. Očekivao sam dosta lošijeg Kineza, ovaj je ipak igrao za njihove mlađe kategorije. A čim si na njihovom širem spisku, znači da si dosta dobar.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.