OPASAN JE I DALJE, TIGAR NIJE IZGUBIO SVOJU OŠTRINU! Tajson nema planove da stane!
Foto: Profimedia

Zver ne staje

OPASAN JE I DALJE, TIGAR NIJE IZGUBIO SVOJU OŠTRINU! Tajson nema planove da stane!

Sa 54 godine je fenomen, i izgleda sve bolje poznati bokser.

Objavljeno:

Nakon 15 godina "Ajron Majk" je ponovo bio u ringu, a u egzibicionom meču u osam rundi, prema dogovoru je meč završen nerešeno protiv Roja Džonsa Džuniora.

Legendarni šampion pokazao je da još uvek itekako vrhunski bokser. Džonsa je žestoko pogađao, bio je mnogo bolji, ali dogovor je bio da se meč završi nerešeno u slučaju da ne bude nokauta.

Ne misli Tajson stati sa egzibicionim borbama. Mnogi su se ponudili da uskoče u naredni meč, a Majk ne prestaje da trenira.

Sve je brži i bolji. Udarci su zaista silni i nema dileme da će Tajson imati šta da pokaže i u narednim borbama.

Sin velikog šampiona ne veruje da bi njegov otac mogao izgubiti od Tajsona: Odavno je u treningu...

Nekada veliki šampion Evander Holifild (58) izazvao je Majka Tajsona na treću borbu i prema njegovim rečima pregovori idu dosta dobro.

Njegov sin Evan Holifild veruje da će otac dobiti i treći meč protiv Tajsona.

- Moj otac izgleda veoma isklesalno. Znam da sve vreme trenira, čak i pre ove priče o povratku i veoma sam uzbuđen da vidim šta će se desiti - rekao je Evan i dodao je:

- Ne vjerujem da će izgubiti. Dve borbe su išle po njegovom i vjerujem da će isto tako biti i u trećoj. Znam da je sve za humanitarne svrhe i to, ali na kraju dana ne verujem da će moj otac biti prebijen -

Holifild je posednji meč odradio 2011. godine, a 1996. i 1997. godine je dva puta dobio Tajsona koji mu je odgrizao i deo uha.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.