HAMILTON IMA SUPER VOZILO! Ali je ipak potrebno biti u pravom momentu na pravom mestu!
Foto: EPA/J.L.Cereijido

Alonso je spreman za sledeću sezonu

HAMILTON IMA SUPER VOZILO! Ali je ipak potrebno biti u pravom momentu na pravom mestu!

Bivši svetski prvak Formule 1, Fernando Alonso, istakao je da ima velike ambicije za sledeću sezonu i da očekuje od sebe i svoje ekipe najbolje.

Objavljeno:

Španac smatra da će njegov tim u narednoj sezoni biti konkurent Mercedesu, ujedno i Hamiltonu u borbi za šampionsku titulu.

Vozač Renoa, ističe da on ipak nije nezgodan vozač kako kruže priče okolo. On je bio prvak sveta 2005. i 2006. godine.

- Neki timovi, koji nikada nisu radili sa mnom, često ponavljaju tu tezu kako je sa mnom teško raditi. Obično to dolazi iz Red Bula ili nekog drugog tima sa kojim se borimo. Veoma sam ambiciozan čovek i želim najbolje, ali ne jedem ljude - rekao je kroz šalu za britanski "Čenel 4".

Fernando Alonso
foto: AP

Reno je nedavno vršio testiranja i Alonso je ubeđen da će bitka za titulu naredne sezone biti uzbudljivija. - Mi u Renuou imamo dovoljno talenta, snage i ambicije. Čvrsto stojeći na zemlji takmičimo se sa većim organizacijama i proizvođačima. Daćemo sve od sebe - dodao je Španac.

Odao je priznanje i sedmostrukom svetskom prvaku, Luisu Hamiltonu.

- U redu, on ima dominantno vozilo, ali je takođe bolji i od timskog kolege Botasa. Uvek mora da je spreman, ne sme sebi da dozvoli loš vikend, na vrhuncu je svoje snage. Nadam se da ćemo se ubrzo upustiti u borbu sa Luisom - optimistično je rekao Alonso.

Fernando Alonso
foto: AP

Džordž Rasel, koji je nedavno zamenio Luisa Hamiltona na trci na stazi Šakir, zamalo nije pobedio. Zanimljivo je kako Alonso gleda na sve to.

- Mnogo ljudi bi pobedilo sa takvim vozilom, čak bi osvojili i šampionat. To ne znači da mislim nešto negativno o Hamiltonu koji je, kako sam rekao, korak ispred svih. Pitanje je koliko je bitno vozilo? Da li ste u pravi čas na pravom mestu? To je vrlo važno. Ovo je Formula 1 i oduvek je bilo tako, ali kad ste na pravom mestu u pravom momentu, morate da budete najbolji, a Luis to radi bolje od ostalih - zaključio je vozač Renoa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.