MEJVEDER SE VRAĆA U RING: Neporaženi šampion objavio protiv koga i kada će se boriti!
Foto: AP

pristao je

MEJVEDER SE VRAĆA U RING: Neporaženi šampion objavio protiv koga i kada će se boriti!

Okršaj će ipak biti revijalan

Objavljeno: 11:24h

Penzionisani bokserski šampion Flojd Mejveder (43) je izjavio da će se 20. februara boriti protiv Jutjubera Logana Pola u revijalnom meču.

Jedan od najvećih boksera svih vremena je profesionalnu karijeru završio rezultatom 50-0, osvojivši 12 svetskih titula u pet kategorija.

Mejveder se poslednji put našao u ringu 2017. godine kada je u Las Vegasu nokautirao Konora Mekgregora, zaradivši čak 275 miliona dolara. Godinu dana kasnije je nastupio u revijalnom meču protiv kikboksera Tenšina Nasukave gde je pobedio u prvoj rundi.

foto: Instagram printscreen/loganpaul

Logan Pol se borio samo dva puta i to protiv svog jutjub rivala i repera Olajidea ''Ksi'' Olatunija. Prvi meč je završen nerešenim rezultatom, a drugi pobedom Olajidea.

Najava njihove borbe je stigla nedelju dana nakon što je Loganov brat, Džejk nokautirao bivšeg NBA igrača Nejta Robinsona.

Ta borba je prethodila glavnom meču između Majka Tajsona i Roja Džonsa Juniora. Džejk je dva puta oborio Nejta u prvoj rundi i dva puta u drugoj.

Prenos borbe između legendarnog Mejvedera i Logana Pola će biti dostupan putem pretplate,a cena će varirati od 25 do 70 dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.