SVE JE BILO DRUGAČIJE: Obradović o uzrocima poraza od Mađarica!
Foto: EPA/Eddy Lemaistre

idemo dalje i to jako

SVE JE BILO DRUGAČIJE: Obradović o uzrocima poraza od Mađarica!

– Totalno je bilo drugačije sve u odnosu na utakmicu sa Holandijom. Pričali smo o tome da je vrlo teško oporaviti se od sinoćne utakmice, da igramo odmah danas

Objavljeno:

Posle fantastičnog izdanja protiv Holandije rukometašice Srbije ubedljivo su poražene od Mađarske 26:38.

Umor je savladao srpske reprezentativke, a selektor Ljubomir Obradović rekao je posle meča da je sve bilo drugačije.

– Totalno je bilo drugačije sve u odnosu na utakmicu sa Holandijom. Pričali smo o tome da je vrlo teško oporaviti se od sinoćne utakmice, da igramo odmah danas. Dok smo završili sa konferencijom, kasnije večerom, bilo je malo vremena za odmor. Nije bilo svežine i koncentracije. Realan rezultat je poraz. Rezultat je previsok. Izdržaćemo, bitno je da je bila Mađarska, jer ako gledamo rasplet u grupi, Holandija bi trebalo da tuče Mađarsku i Hrvatsku. Moramo da se osvežimo, imamo dva dana, igramo u utorak u 18 časova.

- Da vratimo svežinu, želju, volju i da pobedom nad Hrvatskom uđemo možda i sa maksimalnim brojem bodova. Rezultat je previsok, ali znate da smo priključili dve devojke iz karantina, pružili smo šansu Trifunović u napadu da odmorimo Stoiljković, bila je Radojević na levom krilu da odmorimo Radosavljević, pustili smo Lavko koja je bila 11 dana u izolaciji. Ima dosta nekih stvari o kojima sam vodio računa, naravno i o rezultatu, da me neko ne shvati pogrešno. Ali, kada sam video rezultat, pokušao sam da razigram i ostale igračice, trebaće nam u nastavku takmičenja, rekao je Obradović.

Duel sa Hrvatskom na programu je u utorak.

– Imaćemo i trening, pogledati dve utakmice Hrvatske, videti da li će nastaviti sa 3-2-1, kao što su odlično odigrale protiv Mađarica. Prijaće nam da uđemo u ritam utakmica, dan odmora, utakmica. Iskompletirali smo se, idemo dalje, dodao je srpski selektor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.