OGLASIO SE HAMILTON: Pozitivan je na koronu i veoma razočaran zbog toga!
Foto: Profimedia

propušta trku

OGLASIO SE HAMILTON: Pozitivan je na koronu i veoma razočaran zbog toga!

"Imam sreće što se dobro osećam uz blage simptome i daću sve od sebe da ostanem fizički spreman i zdrav. Molim vas čuvajte se, nikada ne možete biti previše oprezni. Ovo su zabrinjavajuća vremena i moramo da vodimo računa o sebi i o drugima"

Objavljeno:

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je razočaran jer neće moći da vozi u predstojećoj trci za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu pošto je zaražen korona virusom.

Hamilton se u ponedeljak probudio sa blagim simptomima korona virusa, a posle testiranja utvrdjeno je da je zaražen korona virusom.

"Otkako smo u junu počeli sezonu moja ekipa i ja smo preduzeli sve moguće mere i poštovali smo pravila gde god smo bili kako bismo se zaštitili. Nažalost, iako sam prošle nedelje na tri testiranja bio negativan, juče sam se probudio sa blagim simptomima i tražio sam novo testiranje, a rezultati su bili pozitivni. Odmah sam otišao u izolaciju 10 dana", naveo je Hamilton na društvenim mrežama.

Hamilton će propustiti trku koja je na programu u nedelju, 6. decembra u Bahreinu, a njegov nastup neizvestan je i za poslednju trku u šampionatu u Abu Dabiju, 13. decembra.

On je rekao da mu je teško što neće moći da vozi u nedelju, ali da poštuje sve protokole kako bi zaštitio druge.

"Imam sreće što se dobro osećam uz blage simptome i daću sve od sebe da ostanem fizički spreman i zdrav. Molim vas čuvajte se, nikada ne možete biti previše oprezni. Ovo su zabrinjavajuća vremena i moramo da vodimo računa o sebi i o drugima", naveo je Hamilton.

Trka za veliku nagradu Sakira na programu je u nedelju od 18.10. To će biti prva trka koju će Hamilton propustiti u karijeri u Formuli 1.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.