BRUTALNI OKRŠAJ MMA BORACA ZBOG DUGOVA: Iz zasede ga napao i nokautirao, policija nije mogla da obuzda UFC-ovu zver
Foto: Printscreen/Twitter/@agasfer2011

sve je snimljeno

BRUTALNI OKRŠAJ MMA BORACA ZBOG DUGOVA: Iz zasede ga napao i nokautirao, policija nije mogla da obuzda UFC-ovu zver

"Žrtva" ima prelom nosa i potres mozga posle žestokih batina koje je pretrpeo

Objavljeno:

Žestok obračun dvojice ruskih MMA boraca zbog neraščišćenih računa, a veteran Sergej Karitonov moraće u bolnicu na operaciju nakon što ga je napao bivši UFC borac Adam Jandijev.

Kako piše "RT", do napada je došlo zbog duga od 25.000 dolara, kada je borac koji se takmiči u Belatoru, zadobio nekoliko jakih udaraca u lice.

Karitonov je koliko prošle nedelje nokautirao Olija Tompsona u oktagonu, a sada je van njega i sam nokautiran. Jandijev ga je u petak uveče čekao sa strane na "Battle of Champions" događaju u Moskvi, u sportskom kompleksu "Lužnjiki".

Kada su se dvojica boraca izdvojila i otišla u toalet, Karitonov je bio nesvestan da će ga Jandijev napasti jer je još držao ruke u džepovima.

Jandijev je "eksplodirao" i izudarao drugog borca krošeom i direktom, ovaj je krenuo unazad, posle čega su obojica pala na pod, a Adam je Sergeju zadao još nekoliko udaraca odozgo.

Na kraju je intervenisala policija i razdvojila besne borce. Jandijev je pre toga napao i 41-godišnjeg Ruslana Abdoa, prijatelja Sergeja Karitonova i polomio mu nos.

Sva trojica su na kraju bila u bolnici, s tim što je Jandijev ubrzo pušten i zadržan u policiji. Karitonov ostaje u bolnici bar deset dana, a ima polomljen nos i potres mozga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.