DRAMA BIVŠEG PRVAKA FORMULE 1: Sin mu završio u bolnici! Ovo je upozorenje za sve roditelje, jer se dešava bebama!
Foto: Printscreen/Instagram/jensonbutton

Nije im bilo lako

DRAMA BIVŠEG PRVAKA FORMULE 1: Sin mu završio u bolnici! Ovo je upozorenje za sve roditelje, jer se dešava bebama!

Oni su objavili javno kako bi svima podigli svest o nečemu što se dešava mnogim bebama

Objavljeno: 08:33h

Devojka nekadašnjeg šampiona sveta u Formuli 1 Džensona Batona, Britni Vord podelila je uznemirujuću priču o drami koju je porodica imala prethodnog vikenda.

Njihov sin Hendriks, dečak od 16 meseci završio je prošle subote u bolnici zbog visoke temperature, koja je prouzrokovala fras.

- Siroti mali Hendriks imao je napad prouzrokovan visokom temperaturom, pa je hitno prebačen u bolnicu. Želimo da podignemo svest kod ljudi kada se radi o ovim napadima, češći su nego što mislimo. Uglavnom se dešavaju maloj deci zbog naglog rasta temperature, kada telo pokušava da odgovori i izbori se sa njom - napisala je Britni na Instagramu, pa dodala:

- Ako ne znate, kada dete ima napade zbog temperature najbolje što možete da uradite je da ga hladite na sve načine. NIPOŠTO ga ne pokrivajte. Takođe je najbolje okrenuti ih na bok kako se ne bi ugušili svojom pljuvačkom.

Drama u porodici Baton, koja će uskoro postai brojnija i bogatija za još jednog člana, je na svu sreću završena na najbolji mogući način. Maleni Hendriks se oseća mnogo bolje i oporavlja se od napada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.