TRAMPOV NAJVEĆI FAN MEĐU SPORTISTIMA URLA O KRAĐI GLASOVA: Pozvao istomišljenike na borbu! Neće vam proći prevara!
Foto: AP

ne miri se s rezultatima

TRAMPOV NAJVEĆI FAN MEĐU SPORTISTIMA URLA O KRAĐI GLASOVA: Pozvao istomišljenike na borbu! Neće vam proći prevara!

U svojoj poslednjoj borbi je pobedio Tajrona Vudlija prekidom u petoj rundi u okršaju velteraša, a nakon pobede ga je u prenosu "ESPN-a" nazvao lično Tramp i čestitao na pobedi

Objavljeno:

Možda i najveći obožavatelj Donalda Trampa u svetu sporta, UFC zvezda Kolbi Kovington, javio se još u sredu na Tviteru da prokomentariše aktuelne predsedničke izbore u SAD i podržao Trampovu tvrdnju o krađi glasova.

Podsetimo, iako svi glasovi još nisu bili prebrojani, Tramp je već na dan glasanja proglasio pobedu i usput najavio odlazak na Vrhovni sud ako se glasovi budu brojali nakon izbornog dana. Najveći preokret dogodio se u Mičigenu gde je Bajden jako blizu pobede, kao i u još nekoliko ključnih država.

- Više od 130 hiljada glasova čarobno je otišlo kineskom Džou dok smo svi spavali, dok je predsednik SAD dobio nula. Ovakva prevara bi upalila pre 30 godina, ali ne danas! Patriote, nastavite se boriti - napisao je Kovington na Tviteru.

U svojoj poslednjoj borbi Kovington je pobedio Tajrona Vudlija prekidom u petoj rundi u okršaju velteraša. Nakon pobede ga je u prenosu "ESPN-a" nazvao lično Tramp i čestitao na pobedi.

- Čoveče, ovo je bio predsednik, najveći u istoriji SAD - govorio je Kovington nakon poziva s osmehom od uva do uva, a nešto pre toga je poslao i poruku u vezi sa izborima.

- Dame i gospodo, tiha većina će uskoro postati glasna. Ako mislite da je moja pobeda bila gaženje, pričekajte do 3. novembra kada će Donald Tramp razbiti uspavanog Džoa na izborima. Hvala ljudima u zdravstvu i u vojsci, ova pobeda je za vas, bez vas nismo sigurni, vi nam pružate sigurnost. Ne ovi probuđeni sportisti kao što je kukavica bez kičme Lebron Džejms, povraća mi se od takvih sportista - rekao je Kovington.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.