SAMO JEDAN ČOVEK NE VERUJE DA JE HABIB ZAVRŠIO KARIJERU: Vidimo se uskoro, glupane!
Foto: Printscreen

Nije neočekivano ovo

SAMO JEDAN ČOVEK NE VERUJE DA JE HABIB ZAVRŠIO KARIJERU: Vidimo se uskoro, glupane!

Njih dvojica se nikad nisu borili, ali mnogi smatraju da jedino on može da pobedi neporaženog Nurmagomedova

Objavljeno:

Habib Nurmagomedov šokirao je svet izjavom posle velike pobede nad Džastinom Gejtdžijem u subotu da mu je to bila poslednja borba u karijeri.

Neprikosnoveni UFC šampion je potvrdio svoju dominaciju i još jednom odbranio šampionski pojas, ali je iznenadio sve odlukom da prekine karijeru.

Kako je objasnio razlog za to jeste što je pre nekoliko meseci izgubio oca od koronavirusa, koji mu je bio trener i mentor i ovu pobedu je posvetio njemu, ali i doneo odluku da se više ne bori.

- Došao sam ovde bez oca, prvi put otkako se to desilo sa njim. Pričao sam sa majkom pre tri dana. Ona je smatrala da ne treba da dolazim da na borbu bez oca. Ali sam joj rekao da je ovo moja poslednja borba - rekao je Habib koji će se sada posvetiti trenerskom poslu.

I dok je čitav MMA svet u šoku zbog toga, jedan čovek ipak ne veruje da će se i dalje neporaženi Dagestanac penzionisati, a u pitanju je Toni Ferguson.

foto: Profimedia

- Vidimo se uskoro, glupane - poručio je Ferguson Habibu putem društvenih mreža.

Mnogi smatraju da je upravo Ferguson možda i jedini čovek koji bi mogao da pobedi Nurmagomedova, ali do njihove borbe nikad nije došlo jer je iz raznih razloga bila otkazivana čak 5 puta.

Poslednji put je to bilo u martu zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.