KATASTROFA ZA SRBINA: Zbog povrede kolena pola godine van terena - propušta Ligu šampiona, ali to nije sve...
Nikola Karabatić, Foto: instagram/nikolakarabatic44

UŽASNE VESTI

KATASTROFA ZA SRBINA: Zbog povrede kolena pola godine van terena - propušta Ligu šampiona, ali to nije sve...

Stradali su ligamenti, od toga nema ništa gore

Objavljeno:

Najgore su se sumnje Francuza obistinile. Njihov najbolji rukometaš Nikola Karabatić (36) teško je povredio desno koleno na gostovanju svog PSŽ-a kod Ivrija u subotu. Nezgodno je pao prilikom jednog dodavanja i bolno urliknuo...

Dijagnoza: ruptura prednjeg ukrštenog ligamenta desnog kolena, što znači nekoliko meseci pauze. Prevedeno, propustiće završni turnir Lige šampiona koji se igra krajem godine u Kelnu, ali i Svetsko prvenstvo u Egiptu idućeg januara.

Karabatić je nakon šokantnog ispadanja već u prvom krugu na poslednjem Evropskom prvenstvu u Norveškoj objavio kako će se oprostiti od reprezentacije nakon Olimpijskih igara u Tokiju.

One su se u međuvremenu pomakle na 2021. pa je Nikola trebao odigrati i Mundijal u Egiptu, a sad će požurivati oporavak kako bi bio spreman do turnira u Japanu. Kojeg Francuska tek treba da izbori u kvalifikacijama na domaćem terenu uz selekcije Hrvatske, Tunisa i Portugala.

Hrvatska i Francuska, stari rukometni rivali, na Mundijalu se neće susresti pre polufinala jer su na suprotnim stranama žreba prve dve faze.

"Kauboji" su u skupini C s Katarom, Japanom i Angolom, a "pijetlovi" u skupini E s Norveškom, Austrijom i još nepoznatom severnoameričkom reprezentacijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.