SKIDA SE ZA PARE: Sportistkinja naplaćuje svoje gole slike! I sestru uvela u biznis! A sad je progovorila o hororu!
Foto: Printscreen/Instagram/elliejeancoffey

preživela je zlostavljanje

SKIDA SE ZA PARE: Sportistkinja naplaćuje svoje gole slike! I sestru uvela u biznis! A sad je progovorila o hororu!

Ali Džin Kofi je shvatila da od svog sporta ne može da preživi i odlučila se za druge izvore prihoda, a sada je ispričala i tamnu stranu svog sporta

Objavljeno: 17:01h

Profesionalna surferka Eli Džin Kofi više nije mogla da ćuti. Nakon što je svetu postala popularnija zbog objavljivanja fotografija bez odeće na Instagramu, te onih još provokativnijih koje prodaje za deset dolara preko svog servisa "Ellie Unlocked", progovorila je o situaciji u surfovanju.

Ona je navela nekoliko obrazaca ponašanja, a navodi i da je ovo prisutno u svim sportovima, ali da se o tome, iz nekog razloga, ćuti.

- U početku sam mislila i verovala sam da sam najsrećnija devojka na svetu, ali ubrzo sam spoznala mračnu stranu industrije surfovanja i to je bilo zastrašujuće. Zlostavljanje, psihičko i fizičko, koje sam pretrpela tokom svojih tinejdžerskih godina daleko od kuće, s odraslima na moćnim položajima, proganja me čitav život - rekla je Eli, a onda malo zastala da dođe do daha.

Nije teško otvoriti se i ispričati ono što te godinama proganja.

- Bilo je to prilično užasno vreme u mom životu. Mislim da ljudi na moćnim položajima teže zloupotrebi te moći, a ja sam bila samo mlada devojka i trebalo mi je dosta vremena da se oporavim - iskrena je Eli Džin koja je tako postala prinuđena da pronađe i neke druge izvore zarade.

Inače, u vode skidanja za novac je uplivala i njena rođena sestra Holi Dejz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.