ŠUMAHEROVO STANJE SE NE POPRAVLJA, 8 GODINA OD NESREĆE! On ne govori, komunicira očima, a evo gde se sada oporavlja
Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

mihael šumaher

ŠUMAHEROVO STANJE SE NE POPRAVLJA, 8 GODINA OD NESREĆE! On ne govori, komunicira očima, a evo gde se sada oporavlja

U septembru 2014. godine po izlasku iz namerno izazvane kome preseljen je u vilu.

Objavljeno: 09:11h

Mihael Šumaher, sedmostruki svetski prvak u Formuli 1, navodno se više ne nalazi na oporavku u Švajcarskoj, već je preseljen u luksuznu vilu na Majorci.

Ovu vest su preneli i španski i italijanski mediji, navodeći kako 51-godišnji Nemac sada boravi i oporavlja se u 'Villi Yasmin' koju je njegova supruga Korina Šumaher kupila od predsednika Real Madrida Florentina Pereza 2017. godine za 30 miliona evra.

Tamošnji mediji u vest o Šumaherovom preseljenju objavili su i izjavu bivše supruge Flavija Briatorea Elisabette Gregoraci koja je rekla: 'Mihael ne govori, već komunicira samo očima. Samo ga tri osobe mogu posetiti i ja znam ko su'.

Tu izjavu je dala u italijanskoj verziji rijaliti programa Veliki brat.

Nakon skijaške nesreće koju je pretrpeo u francuskim Alpima u novembru 2013. godine malo se toga zna o zdravstvenom stanju slavnog nemačkog f1 vozača.

U septembru 2014. godine po izlasku iz namerno izazvane kome preseljen je u vilu na obalu Ženevskog jezera, a informacije od tada cure na kašičicu.

U razgovoru za francusku televiziju TMC ugledni neurohirurg Erich Riederer nedavno je izjavio.: 'Mislim da se Mihael nalazi u vegetativnom stanju, što znači da je budan, ali ne reaguje. To znači da diše, njegovo srce kuca, verovatno može da sedi i da napravi malene korake uz pomoć, ali verujem da je to njegov maksimum.

Postoji li šansa da ga vidimo kakav je bio pre nesreće? Zaista mislim da ne", rekao je Riederer, koji, dakako, lično nema uvid u Šumaherovo zdravstveno stanje.

(Espreso.co.rs/Sportske.jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.