MMA ŠAMPION ZATEKAO PERVERZNJAKA U SVOM KUPATILU: Nabio je dildo u... Ubio je boga u njemu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@SammyboyBowers

ubio je boga u njemu

MMA ŠAMPION ZATEKAO PERVERZNJAKA U SVOM KUPATILU: Nabio je dildo u... Ubio je boga u njemu! (VIDEO)

S ulice je ušao na privatni posed i otišao u kupatilo i tamo je počeo da se samozadovoljava, ali nije znao da je to kupatilo bivšeg MMA prvaka

Objavljeno:

Džo Šiling (36) bivši je Glorijev prvak u srednjoj kategoriji i MMA borac koji se bori u Belatoru na Instagramu je objavio nesvakidašnji video.

On je u dvorani, koja se nalazi u njegovoj garaži, odrađivao trening, a onda je od kolega načuo da je nepoznata osoba došla da se tušira. Otišao je da proveri o kome se radi, a onda ga je dočekalo nešto što nije ni u najluđem snu mogao zamisliti. U kupatilu se nalazio perverznjak koji se navodno zadovoljavao dildoom.

- Uhvatio sam perverznjaka s dildoom u kupatilu moje porodične kancelarije. Nije mi žao zbog ovoga - napisao je Šiling na Instagramu.

Uhvatio je perverznjaka i izbacio iz dvorane pa ga prebio na ulici, a sve je snimio i objavio na društvenim mrežama. Dok ga je udarao, muškarac je vrištao i molio ga da prestane, ali Šiling se nije zaustavljao.

- Moram vam objasniti snimak koju ste videli. Dok sam vodio trening, ovaj tip se ušunjao u dvoranu. Ekipa koja trenira mi je rekla da je neka propalica otišla pod tuš. Pomislio sam da je beskućnik koji je osetio potrebu da se istušira, iako je ušao na tuđi posed. Odlučio sam da ga sačekam da izađe. Vodu je ugasio, ali nije izlazio. Pokucao sam na vrata, nije odgovarao. Počeo je vrištati, a kad je napokon otvorio vrata vidio sam ga kako se je*e u guzicu s dildoom. Zbog toga sam to uradio- poručio je on.

A perverznjak će sigurno drugi put razmisliti u čiju će dvoranu ući jer ovaj put se nije dobro proveo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.