VLAŠKA MAGIJA BLANKE VLAŠIĆ: Sve što je rekla pre 4 godine, u 2020. se obistinilo!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

VLAŠKA MAGIJA BLANKE VLAŠIĆ: Sve što je rekla pre 4 godine, u 2020. se obistinilo!

Gazeta se pritom atletičarke Blanke Vlašić (36) koja je pre četiri godine bila u redakciji italijanskog sportskog dnevnika i rekla je nešto što im i dalje "zvoni u ušima"

Objavljeno: 13:32h

Nikola Vlašić (22) igra sjajno u moskovskom CSKA pa nije čudo da je privukao pažnju brojnih evropskih klubova. Italijanski sportski dnevnik Gazetta delo Sport tako mu je posvetio celu stranicu te ga predstavio rečima "Hrvat je jedan od najpopularnijih mladih igrača Evrope".

Italijani napominju da je za Vlašića zainteresovan Napoli te da će pokušati da ga dovede ovoga leta. Ekipa Đenara Gatuza kreće u rekonstrukciju, a Vlašić im je prvi na listi želja.

Nikola Vlašić
Nikola Vlašić foto: AP

Gazeta se pritom prisetila i Nikoline sestre, atletičarke Blanke Vlašić (36) koja je pre četiri godine bila u redakciji italijanskog sportskog dnevnika. Tada im je rekla nešto što se obistinilo.

- Bilo je to u aprilu 2016. kada je četvorostruka svetska šampionka, te osvajačica srebrne i bronzane olimpijske medalje u skoku u vis posetila naše prostorije prilikom dolaska na maraton u Milanu. Tada nas je odmah po dolasku pitala: 'Jeste li čuli za mog brata? Zove se Nikola, 18 mu je godina i igra kao veznjak za Hajduk. Probiće se na veliku scenu i postati slavniji od mene.' Četiri godine kasnije mali brat velike sestre prvotimac je reprezentacije koja je vicešampion sveta i sprema se da dođe u veliki italijanski klub u transferu teškom 20 miliona eura. Neko će biti ponosan na svoje proročanske moći i svog malog brata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.