PARTIZAN JE KLINIČKI MRTAV! Sramota je što smo gledali sa strane šta se dešava, čak se i meni duguje!
Foto: Starsport©

iskreno

PARTIZAN JE KLINIČKI MRTAV! Sramota je što smo gledali sa strane šta se dešava, čak se i meni duguje!

- Ja sam na Banjicu došao 1997. godine, bilo je po 300, 400, 500 dece, današnja brojka je sramotna za klub takvog renomena - kazao je Soro

Objavljeno:

Vaterpolo klub Partizan se nalazi u najtežoj situaciji u svojoj istoriji.

Upravo o tome je govorio Slobodan Soro, bivši igrač crno-belih, koji je jedan od potpisnika inicijative za održavanje Skupštine, na kojoj bi se utvrdilo ko vodi crno-bele.

- Cela situacija traje godinama, svedoci smo da je svakog dana sve gore i da su uslovi nenormalni. Najčuvenija vaterpolo škola na svetu doživljava najteže dana, tu je tek 70 dečaka, što je smešno. Ja sam na Banjicu došao 1997. godine, bilo je po 300, 400, 500 dece, današnja brojka je sramotna za klub takvog renomena - kazao je Soro gostujući u emisiji "Probudi se" na "TV Nova S".

foto: Dado Đilas

Podsetimo, prošle godine su na čelo Partizana došli Tatjana Rakas i Mirko Bradajić, koji su na kontroverzan način smenili dotadašnje rukovodioce Aleksandara Šoštara i Zorana Avramovića.

- Sramota je i sve nas koji smo gledali to sa strane i nismo ranije reagovali. Pokrenuli smo inicijativu, svi želimo da se nađe rešenje, da će klub biti bar pola onoga što je bio. Dug je proces, problema je mnogo... Čak sam i ja jedan od igrača kome se duguje, ali to nije moj motiv. Motiv je taj da svi mi koji smo prošli kroz Partizan znamo šta je Partizan i šta znači za srpski vaterpolo - istakao je Soro i dodao:

- Naš motiv je da se priča pokrene, da dođu novi ljudi, da klub krene da izranja sa dna bazena. Partizan je klinički mrtav, neophodan je novi impuls.

Skupština VK Partizana je zakazana za 13- jul, ali videćemo da li će biti održana zbog aktuelne sitacije sa koronavirusom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.