Vreme je da ovom bezakonju stanemo na put!
Foto: Profimedia

teška situacija

Vreme je da ovom bezakonju stanemo na put!

Za utorak u 19h u prostorijama VK Partizan, u trofejnoj sali na Banjici, zakazan je UO kluba

Objavljeno:

Problemi vaterpolo kluba Partizan se množe svaki dan.

Rešenje suda je u rukama Aleksandra Šoštara, on i predsednik skupštine Zoran Avramović su legitimni predstavnici kluba pred zakonom. Obavljeni su razgovori sa poznatim i zaslužnim igračima koji imaju i znanje i volju da pomognu klubu, SD Partizan, pa čak i razgovori sa pojedincima koji se trenutno nalaze u nelegitimnim organima gde im je stavljeno do znanja da ima mesta za dalju saradnju u intersu kluba.Vaterpolo savez Srbije je jako zainteresovan da se situacija u VK Partizan konačno razreši u interesu sporta.

foto: Dragan Kadić

Tako da je za utorak u 19h u prostorijama VK Partizan, u trofejnoj sali na Banjici, zakazan UO kluba pod rukovodstvom Aleksandra Šoštara sa jedinom temom legalizacija rada statutarnih organa, i zakazivanje nove izborne Skupštine kluba.

- Vreme je da ovom bezakonju stanemo na put! Zakazao sam sednicu UO za večeras u 19h, na bazenu u našoj trofejnj Sali, pred slikama i trofejima generacija ovog kluba, sa ciljem da sprečimo strmoglavi pad našeg Partizana, preduzmemo hitne mere i sa predsednikom Skupštine gospodinom Avramovićem zakažemo novu izbornu Skupštinu, kako bi u klub legitimno došla nova lica za koja verujem da će i klubu i navijačima dati jednu ozbiljnu nadu za budućnost! Iskreno se nadam da lica koja su trenutno uklubu nelegalno, neće praviti probleme da se UO održi i da će dozvoliti da se postupa po redu i zakonu - rekao je Šoštar za portal Direktno.rs

(Espreso.co.rs / Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.