VIKNUO JE MOJE IME I POKAZAO MI SVOJ P*NIS! Najjači kečer optužen za seksualno uznemiravanje! (VIDEO)
Foto: Instagram

STRAŠNO

VIKNUO JE MOJE IME I POKAZAO MI SVOJ P*NIS! Najjači kečer optužen za seksualno uznemiravanje! (VIDEO)

Ukoliko vidite u vašoj okolini da se dešava nešto ovakvo, da neko traži seksualne usluge za napredovanje u poslu, reagujte, prijavite, pomozite - jednostavno, takve stvari ne smemo da dopuštamo

Objavljeno:

Prethodnih nedelja sve više bivših profesionalnih američkih rvačica ("kečerki") žali se kako je bilo seksualno uznemiravano u nekom delu karijere.

Sve se događalo tako što im je neko pretio, a one su morale da pristaju na razne loše stvari kako bi došle do neke pozicije u karijeri (nismo li to videli puno puta i u sopstvenoj okolini).

Tako je, u jednom podkastu, poznata "kečerka" Teri Ranels pričala o tome kako ju je seksualno napao jedan od najjačih boraca u ovom "sportu".

- Protrčala sam pored svlačionice, kada je on viknuo moje ime i pokazao mi penis. Znao je da ima mnogo moći u WWE. Ja sam bila dugo u tom poslu i bila sam razočarana i šokirana njegovim nepoštovanjem. To što je radio je pogrešno. Seksualno zlostavljanje je uvek pogrešno. Više nemam poštovanja za Broka Lesnara - rekla je lepa Runelsova.

Čak i tada, ona je izašla u javnost, rekla sve, ali je Lesnar prošao bez posledica.

Nedugo potom, Runelsova je bila jedna od onih koji su dobili iznenadne otkaze, pa je veliko pitanje da li je i to bio jedan od razloga...

Strašno, zaista.

Ukoliko vidite u vašoj okolini da se dešava nešto ovakvo, da neko traži seksualne usluge za napredovanje u poslu, reagujte, prijavite, pomozite - jednostavno, takve stvari ne smemo da dopuštamo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.