TAMNA STRANA PROTESTA U SAD: Horor zbog ubistva Džordža Flojda - spalili su čak i sportsku halu!
Ruine koje su ostale, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO

TAMNA STRANA PROTESTA U SAD: Horor zbog ubistva Džordža Flojda - spalili su čak i sportsku halu!

Jedna od njihovih aktivnih i većih dvorana nalazila se u kalifornijskom Long Biču, no ona je sada sravnjena sa zemljom iz nepoznatog razloga

Objavljeno:

Trenutni protesti u gotovo svim većim američkim gradovima doveli su i do negativnih pojava, pre svih toga što su razbojnici i kriminalci iste iskoristili za ilegalne radnje, a vandali za ispoljavanje niskih strasti.

To je naškodilo borilačkoj zajednici na razne načine, a primeri nekih dolaze od strane UFC-ovog velter borca Belala Muhamada, kao i u Long Biču, gde je u potpunosti spaljena dvorana 10th Planet džiju-džitsua.

10th Planet jedna je od najvećih američkih borilačkih franšiza, osnovana od strane legendarnog Edija Brava. Jedna od njihovih aktivnih i većih dvorana nalazila se u kalifornijskom Long Biču, no ona je sada sravnjena sa zemljom iz nepoznatog razloga.

Verovatno se radi o običnom vandalizmu, koji je odrađen pod okriljem haosa koji su stvorili protesti za jednakost, pokrenuti nakon svirepog ubistva Džordža Flojda

Snimak kako spomenuta dvorana izgleda dan nakon nereda našao se na Youtube-u, a objavila ga je jedna od polaznica iste, jednostavno šokirana onim što se dogodilo.

Ona je u potpunosti uništena, što je neverovatno znajući da su manje od jednog dana ranije tamo još uvek održavani treninzi.

Na drugom kraju države, u Njujorku, štetu je doživela porodica UFC-ovog borca velter kategorije, Belala Muhamada. Razbojnici su provalili u prodavnicu njegovog oca i u potpunosti ga očistili. Kako je Belal napisao uz objavu fotografije, njegov otac je tim poslom 15 godina prehranjivao porodicu.

Sve je to rezultat protesta koji su izmakli kontroli te tokom kojih snage reda nisu dobro reagovale na popratne događaje poput navedenih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fightsite.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.