Rađen otkrio zbog čega mu je smanjena kazna!
Foto: Dado Đilas

pola mu se prašta

Rađen otkrio zbog čega mu je smanjena kazna!

Rađen posle odluke Suda za arbitražu u Lozani da mu suspenziju zbog dopinga smanji sa četiri na dve godine stiče pravo povratka 17. februara
Objavljeno:

On je dodao da je sada najvažnije da pronađe klub i otkrio da ima ponude iz Nemačke, Grčke i Srbije. - Imam pravo da se priključim ekipi tri meseca pre isteka kazne. Jedva čekam da se vratim u bazen. Na pitanje da li razmišlja o povratku u reprezentaciju trofejni vaterpolista je rekao: - Ima vremena za to. Zna se ko odlučuje. Prvo da zaigram, ali naravno da sam za reprezentaciju uvek tu. Tamo su moji prijatelji. Rađen je objasnio i razloge zašto je njegova žalba usvojena.

foto: Dado Đilas
- Kazna je smanjena jer sam govorio istinu i ništa nisam sakrivao. To je bilo presudno u odluci CAS. Povezali smo događaje, sa utakmicama i dokazano je da doping nije uzet zbog pobošljanja sportskih dostignuća - zaključio je Rađen. Rađen je pozitivan na kokain na doping testu posle utakmice reprezentacija Srbije i Španije u Madridu 17. februara 2015. godine u Svetskoj ligi, kao i 14. aprila iste godine u Kruševcu protiv Rusije. FINA je zbog toga suspendovala Rađena na četiri godine, a vaterpolista je priznao grešku i uključio se u edukativna predavanja o štetnosti dopinga.
foto: Dado Đilas

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.