ŽENA ZOMBI NAPALA MMA BORCA NASRED ULICE: Šutnuo sam je, na to je reagovala kao vampir!
Luk Rokhold sa suprugom, Foto: Profimedia

LUDA PRIČA

ŽENA ZOMBI NAPALA MMA BORCA NASRED ULICE: Šutnuo sam je, na to je reagovala kao vampir!

Verujete li baš u svaku reč koju govori?

Objavljeno:

Bivši UFC šampion Luk Rokhold proveo je veći deo života trenirajući MMA, ali nikada nije mogao ni da posmisli da će svoje veštine morati da iskoristi kako bi se odbranio od napada žene.

Rokhold je sparing partner UFC šampiona Habiba Nurmagomedova, a incident u kojem se našao dogodio se u Santa Monici u Kaliforniji. Kako tvrdi, napala ga je "žena zombi".

- Sedela je na klupi na autobuskoj stanici, izgledala je loše poput beskućnice, ličila je na narkomanku. Njeno lice je bilo prljavo, možda od krvi. Bila je izvan sebe, kratko me je pogledala pa je spustila pogled. Međutim, u jednom trenutku je skočila i počela da trči prema meni poput zombija, to je zadnje što sam očekivao tokom šetnje s psom. Primetio sam da namerava da me pljune, uplaši ili zarazi. Ne znam na čemu je bila, ali definitivno nisam želeo da budem blizu. Sve se dogodilo brzo, reagovao sam instiktivno, nisam znao šta da radim. Kako mi se približavala, udario sam je nogom, a potom je pala na tlo. Reagovala je kao vampir na suncu. Pljuvačka je pala na nju. Pitao sam se kako je moguće da sam iz ovoga izašao nedirnut. Proverio sam, ništa me nije dotaklo, a potom sam otišao - izjavio je Rokhold.

Inače, on se nije borio od poraza protiv Jana Blačovica prošle godine, a iako je željan borbi, AKA akademija u kojoj trenira uz Danijela Kormijea i Habiba Nurmagomedova je trenutno zatvorena zbog koronavirusa, javlja Russia Today.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.