KAKVA VEST! Majk Tajson se vraća u bokserski ring!
Majk Tajson ponovo u ringu, Foto: EPA/ NINA PROMMER

neočekivano

KAKVA VEST! Majk Tajson se vraća u bokserski ring!

Praviću i neke izložbe kako bih pomogao beskućnicima i narkomanima, kakav sam i sam bio - izjavio je Tajson koji će uskoro napuniti 54 godine.

Objavljeno:

Majk Tajson, svojevremeno najmlađi svetski šampion u teškoj kategoriji, uskoro se vraća u ring.

Istini za volju, boksovaće u mečevima humanitarnog karaktera. Tajson (53) je počeo da trenira pošto želi da uđe u formu kako bi mogao da boksuje u revijalnim mečevima...

- Vratio sam se ponovo u teretanu, hoću da se spremim i boksujem po tri, četiri runde u dobrotvorne svrhe i takve stvari. Praviću i neke izložbe kako bih pomogao beskućnicima i narkomanima, kakav sam i sam bio - izjavio je Tajson koji će uskoro napuniti 54 godine.

Legendarnog Gvozdenog Majka svrstavaju u najveće i najuzbudljivije boksere svih vremena. Tokom karijere je imao 58 borbi od kojih je 50 dobio, 44 nokautom. Karijeru je zvanično završio 2005, posle čega je prolazio kroz teške periode, bio osuđivan i zatvaran, da bi se poslednjih godina stabilizovao. Sad je ubeđen da je spreman da pomaže drugima, a nema sumnje da će ti mečevi biti spektakl i da će biti veoma gledani, a prvi se očekuju već na jesen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.