JEZIVO! SPORTISTKINJA SE UBILA U KARANTINU: Nije mogla da izdrži samoizolaciju zbog pandemije koronavirusa!
Džoviani Smit se obesila u svojoj kući, Foto: Printscreen/Facebook/Jo'Vianni Smith

Bila je talentovana

JEZIVO! SPORTISTKINJA SE UBILA U KARANTINU: Nije mogla da izdrži samoizolaciju zbog pandemije koronavirusa!

Šokantne vesti o smrti devojčice od 15 godina

Objavljeno:

Jezive vesti stižu iz Amerike o samoubistvu u gradu Stokton, gde se talentovana softbol igračica Džoviani Džo Smit obesila.

Imala je samo 15 godina u trenutku kada je podigla ruku na sebe, a kako se navodi to je učinila jer nije mogla da psihičke probleme koje je imala zbog toga što je bila u samoizolaciji.

Njeno telo je pronađeno u porodičnoj kući.

Njena majka Danijel Hant rekla je za medije da devojčica nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku, te da se za sada samo može nagađati o razlozima zbog kojih je podigla ruku na sebe, iako kaže da je bila pod velikim stresom zbog zdravstvene krize i situacije.

- Mislila sam da sam uradila sve što je trebalo kao roditelj, da uvek imamo otvorenu mogućnost komunikacije. A ponekad bi trebalo da zastanemo (s onim što radimo) i brinemo o deci za koju više ne mislimo da imamo razloga za brigu - rekla je Danijel Hant.

Petnaestogodišnja devojčica je bila druga godina srednje škole, koja je igrala softbol kao hvatačica i igračica na drugoj bazi, piše sportski blog posvećen softbolu.

Povodom tragičnog događaja oglasio se i njen trener Bil Flečer koji je na svom Fejsbuku uputio apel roditeljima da razgovaraju sa decom tokom krize u kojoj se nalazi ceo svet i to posebno o psihičkom stanju u kom se nalaze zbog ove situacije.

- Ne mogu ni da zamislim kroz šta je prolazila dok nije onako skončala. Njena mama je samohrana majka, koja vodi sopstveni ketering servis, kome u ova vremena sigurno ne cvetaju ruže... Roditelji, molim vas da ne pretpostavljate kako vaša deca prolaze kroz stres koji je uzrokovala ova zdravstvena kriza. Molim vas i da ovu porodicu pomenete u molitvama, ali i da konktaktirate druge, bez da i dalje razmišljate da su, sigurno, dobro - poručio je Fečer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.