ŽESTOKI UDARI VESELINA VUJOVIĆA: To je bolesno, a mnogo puta sam pomislio da se tu pere ozbiljan novac!
Veselin Vujović, Foto: EPA/Antonio Bat

ne sviđa mu se

ŽESTOKI UDARI VESELINA VUJOVIĆA: To je bolesno, a mnogo puta sam pomislio da se tu pere ozbiljan novac!

Meta je bio fudbal

Objavljeno:

Proslavljeni rukometni stručnjak Veselin Vujović je u razgovoru za hrvatski Index.hr govorio o ogormnoj količini novca koja se 'upumpava' u fudbal, što je za njega bolesno, pa se pilično se iznervirao što su takozvani "mali sportovi" marginalizovani.

On smatra da su transferi poput Nejmarovog u PSŽ u najmanju ruku bolesni i da tu neko pere novac, a šta će biti nakon završetka pandemije koronavirusa sa fudbalu njega nije briga.

- Ovo što se događalo u fudbalu poslednjih godina nije bilo normalno. Da neko za nekoga, ma ko taj bio, plati 100, 200 ili 300 miliona evra, meni je to bolesno - rekao je Vujović.

foto: Reuters

Kad bih čitao tim drskim i bezobraznim transferima u fudbalu, mnogo puta sam pomislio da se tu pere ozbiljan novac. Jednostavno mi nije normalno da neki prosečan fudbaler samo od jedne sezone osigura sebe i sve svoje potomke, dok s druge strane puno vrhunskih i klasnih sportista u 'malim' sportovima moraju krvavo da rade celu karijeru kako bi imali pristojan život. Tako da me stvarno nije briga šta će biti sa fudbalom - kazao je Vujović za Indeks.

Kompletan intevju sa Veselinom Vujevićom možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.