LEGENDA HRVATSKOG SPORTA U SUZAMA POSLE ZEMLJOTRESA U ZAGREBU: Zbog njegovog 'lajva' na Fejsbuku ceo komšiluk plače
Dubravko Šimenc van sebe od tuge, Foto: Printscreen/Facebook

STRAŠNO

LEGENDA HRVATSKOG SPORTA U SUZAMA POSLE ZEMLJOTRESA U ZAGREBU: Zbog njegovog 'lajva' na Fejsbuku ceo komšiluk plače

Nadamo se da će se sve ubrzo rešiti

Objavljeno:

Proslavljeni hrvatski vaterpolista Dubravko Šimenc u suzama se oglasio preko Fejsbuka nakon što je Zagreb pogodio najrazorniji zemljotres u poslednjih 140 godina.

- Ne dajte koroni da nas pomete. Samo nemojte puno pametovati na društvenim mrežama o ovim divnim ljudima koji su se digli, lekari, policija... Samo nemojte puno pametovati, jer kad se sve počelo tresti, e da... Vojska u Zagrebu uređuje svoj grad, hrvatska vojska. Nemojte samo izlaziti, molim vas, samo nemojte izlaziti. Evo, javljaju se iz Italije. Zamislite, iz Italije oni mene zovu da pitaju kako sam. A kako je tek njima. Evo javljaju se i s Malte. Evo, ako mogu kako pomoći, ljudi, samo javite - rekao je duboko potreseni Šimenc koji je dodao da su ga najviše pogodile poruke s interneta - "Split je uz Zagreb".

Podsetimo, juče u 6:24 hrvatsku priestolicu probudio je zemljotres od 5,5 stepeni prema Rihterovoj skali, a sve se događa za vreme pandemije koronavirusa. Građani Hrvatske, baš kao i ostatka Evrope, su morali promeniti svoje životne navike, o čemu je Šimenc takođe govorio u videu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.