BOMBA: Andrea Lekić se vratila u reprezentaciju!
Andrea Lekić, Foto: Dado Đilas

DIVNE VESTI...

BOMBA: Andrea Lekić se vratila u reprezentaciju!

Obradovićeve izabranice su na tom šampionatu zauzele šesto mesto i tako izborile mesto u olimpijskim kvalifikacijama, koje ih čekaju u Đeru

Objavljeno:

Selektor srpskih rukometašica Ljubomir Obradović objavio je širi spisak igračica na koje računa u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju, kao i Evropsko prvenstvo.

Veliko pojačanje za reprezentaciju Srbije je povratak Andree Lekić, koja je zbog povrede propustila Svetsko prvenstvo u Japanu. Obradovićeve izabranice su na tom šampionatu zauzele šesto mesto i tako izborile mesto u olimpijskim kvalifikacijama, koje ih čekaju u Đeru. Srpske rukometašice će se u Đeru od 20. do 22. boriti za mesto na Igrama zajedno sa selekcijama domaćina, Rusije i Kazahstana. Posle ih čeka i dvomeč sa Ruskinjama u kvalifikacijama za kontinentalni šampionat. Na Obradovićevom širem spisku su:

golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Kristina Graovac.

leva krila: Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Timea Milošević, Milica Rančić.

pivoti: Slađana Pop-Lazić, Dragana Cvijić, Jovana Milojević, Jelena Agbaba.

desna krila: Željka Nikolić, Ana Kojić, Jovana Blagojević.

bekovi: Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Jovana Kovačević, Jovana Jovović, Kristina Liščević, Andrea Lekić, Aleksandra Vukajlović, Ivana Mitrović, Jelenqa Lavko, Dijana Števin, Anđela Janjušević, Marija Agbaba, Jelena Terzić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.