TRENER SILOVAO POZNATU SPORTISTKINJU: Zbog tebe se plašim da izađem iz kuće i mrzim nepoznata mesta i automobile!
Sara Abitbol je u svojoj autobiografiji opisala kroz kakav je pakao prolazila, Foto: Printscreen/Instagram/sarah.abitbol1975

Užas

TRENER SILOVAO POZNATU SPORTISTKINJU: Zbog tebe se plašim da izađem iz kuće i mrzim nepoznata mesta i automobile!

Jeziva ispovest u autobiografiji svojevremeno bronzane devojke na Svetskom prvenstvu

Objavljeno:

Desetostruka prvakinja Francuske u umetničkom klizanju Sara Abitbol izazvala je skandal pošto je u autobiografiji optužila trenera Žila Bejera da je od 1990. do 1992. više puta silovao.

- Bila sam ranjiva, a ti si to iskoristio. I danas, čim izađem iz kuće, bojim se. Mrzim odlazak na mesta koja ne znam. Nepoznato je sinonim za opasnost. Ne mogu sama da putujem, vožnja automobila bez nekoga kraj mene dugo je bila nemoguća misija, a letenje mučenje – napisala je Abitol, koja je u paru sa Stefanom Bernadisom 2000. godine na Svetskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju.

Sara Abitbol dok se takmičila
Sara Abitbol dok se takmičilafoto: EPA/Anja Niedringhaus

Francusko tužilaštvo otvorilo je istragu protiv bivšeg trenera Žila Bejera (62) zbog navodnog silovanja i seksualnog napada na maloletnice.

Bejer je nedavno priznao da je imao intimne i neprimerene odnose sa Abitol, dok je tužitelj izjavio da će u preliminarnoj istrazi pokušati da identifikuju i druge potencijalne žrtve.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.