UMALO SU NAM UZELI ZLATO: Srbija protiv tima koji nas je 3 puta uzastopno pobedio! Zato i ne čude Savićeve reči!
Dejan Savić ističe da je meč sa Špancima najneprijatniji, Foto: EPA/Antonio Bat

Najneprijatnija utakmica

UMALO SU NAM UZELI ZLATO: Srbija protiv tima koji nas je 3 puta uzastopno pobedio! Zato i ne čude Savićeve reči!

Selektor Srbije upozorava na prednosti španske reprezentacije

Objavljeno:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je njegova ekipa spremna za četvrtfinalnu utakmicu protiv Španije, za koju je rekao da je najneprijatnija na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Srbija nikada nije izgubila od Španije na Evropskim prvenstvima, ali Španija ima tri uzastopne pobede i uspešnija je na Svetskim prvenstvima.

- Tako je kada igraju dva tima sa titulama. Mi prvaci Evrope, olimpijski šampioni, oni vicešampioni Evrope i sveta. Odličan tim, igraju kao dosadan vaterpolo, prepun kombinacija, nalaženja rešenja u trenutku. Većina igrača je u istom klubu što im daje mnogo prostora za uigravanje. Verujem da smo spremni za utakmicu koja je, rekao bih, najneprijatnija na čitavom turniru - rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez.

Vaterpolisti Srbije igraju u sredu od 17.30 u "Dunav Areni" protiv Španije, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti.

- Ekipa koja nam najmanje stilom igre odgovara. Ali, igrali smo toliko puta i nadam se da i ovoga puta neće biti problema. Sigurno najzanimljiviji duel četvrtfinala. Imamo naš pritisak, hoćemo što dalje, pa je Španija tu pre ili kasnije - rekao je reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.